radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-17:00
Home Comarcal Les obres de construcció del Centre Cívic del Castell i la Verneda de Malgrat enllestides a finals d’estiu

Les obres de construcció del Centre Cívic del Castell i la Verneda de Malgrat enllestides a finals d’estiu

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 583 0

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha informat que les obres de construcció del Centre Cívic del Castell i la Verneda estaran enllestides a finals d’aquest estiu. Aquesta obra, inclosa en el Projecte d’Intervenció Integral d’aquests barris, es va posar en marxa ara farà un any. La previsió és que el nou Centre Cívic pugui ser inaugurat cap a finals d’any, aproximadament, i pugui entrar en funcionament a principis del 2013. Les obres de construcció, es van posar en marxa el 23 d’agost de l’any passat i té un pressupost total per contracte de 1.379.770€.

L’objectiu del projecte és crear un centre cultural, cívic i de lleure que serveixi per promoure la vida associativa i d’activitats del barri i pal·liar la manca d’equipaments adreçats als diferents col·lectius per poder fomentar la cohesió social i el protagonisme de la ciutadania. El Centre Cívic serà un edifici polivalent amb tres plantes, a la de dalt hi haurà una sala per a la gent gran, una per a les associacions i un espai per als Serveis Municipals. A la planta del mig, hi haurà dues aules, una sala polivalent i un telecentre -aula amb ordinadors.

A la planta de baix, hi haurà un bar i un box d’assaig per a grups de música. Des d’aquesta planta, hi ha accés a un jardí, que s’obrirà al Parc Francesc Macià. Amb el nou edifici suposarà una important millora de l’accessibilitat i la mobilitat del veïnat, ja que disposarà de dos ascensors i una passera -que podran funcionar amb independència dels horaris d’obertura del Centre Cívic- i un itinerari practicable amb facilitat a peu.

D’aquesta manera, el centre del poble des de l’ascensor de la plaça de Josep Anselm Clavé, el parc del Castell i els veïnats del Castell i La Verneda quedaran units per un circuit amable amb ascensors i itineraris de fàcil accessibilitat per al ciutadà que vagi a peu.