radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Cultura Bona resposta de la gent amb la primera reunió informativa del pregó 2012

Bona resposta de la gent amb la primera reunió informativa del pregó 2012

COMPARTEIX-HO
, / 381 0

Ahir es va celebrar la primera reunió informativa i els primers càstings per el pregó 2012 a l’edifici MID. Aquest any també tindrà el musical, com a gènere teatral protagonista, combinant música, cançons i ball, enguany una temàtica actual, amb cançons dels anys 50 agafarà el protagonisme. L’organització es mostra satisfeta, desprès de la primera reunió i de la resposta de la gent. Ens han explicat que la majoria de papers ( actors, cantants i ballarins) ja han estat repartits. Els pròxims moviments del pregó 2012, seran aquesta pròxima setmana, dilluns i dimarts  hi hauran els primers assajos i organitzacions dels actors i ballarins.

Els músics també ja es mouen, on la seva tasca es versionar els temes que han de sonar. Des de l’organització es recorda que si alguna persona més vol participar-hi, encara esta a temps de poder-ho fer, trucant en el telèfon de l’escola de musica 937620611 o consultant la web de l’ajuntament de PLF, www.palafolls.cat on es penjaran nous cartells, amb més informació.