radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Detingut un dels membres de la llista de PxC a Palafolls

Detingut un dels membres de la llista de PxC a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 1042 0

El jutjat d’instrucció número 2 de Manresa va decretar presó provisional comunicada i sense fiança per a nou dels dotze detinguts “que suposadament formaven part de una banda neonazi”. Els fets es remunten, en el passat mes de Març, quan va haver-hi una brutal agressió a tres joves adolescents que es trobaven davant la sala Stroika de Manresa, on s’hi realitzava un concert antifeixista. Una hora i mitja abans del concert, una quinzena de persones van baixar d’una furgoneta armats amb pals i bengales i, després d’agredir els tres joves, van intentar incendiar un cotxe aparcat.

El cop policial que va realitzar el cos de mossos d’esquadra el passat 13 de juny, els agents van detenir una desena de persones, la pràctica totalitat de les que van prendre part en l’agressió. Entre ells, Antonio F P , número 6 de la llista, que va presentar la formació Plataforma per Catalunya a Palafolls, per les eleccions municipals, i que aquella nit va ser un dels conductors d’un dels vehicles amb el que els agressors es van desplaçar fins a la sala de Manresa. Se’ls imputen dos delictes de lesions, un delicte d’incendi, pertinença a banda organitzada de caràcter delictiu, assassinat en temptativa i tinença il·lícita d’armes.