radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Home Comarcal Els pisos de protecció oficial de lloguer a Malgrat, hauran d’esperar

Els pisos de protecció oficial de lloguer a Malgrat, hauran d’esperar

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 409 0

 

El ple celebrat ahir a la nit, a la localitat, va aprovar la petició una pròrroga de suspensió temporal del contracte amb l’empresa VISOREN, la constructora encarregada, de construir una cinquantena de pisos de protecció oficial en règim de lloguer a la localitat. L’esclat de la crisi econòmica i la manca de finançament però, ha fet que el procés s’aturés. Els habitatges, s’havien de construir en un solar ubicat en el carrer Roger de Flor cantonada amb carrer Isaac Albèniz. L’alcaldessa de Malgrat de Mar Conxita Campoy explica el perquè de les prorrogues.

D’altra banda, la localitat també esta pendent dels ARES, una zona on esta prevista, que s’hi construeixin més de 500 habitatges. 276 dels quals han de ser de protecció oficial en aquest ARE a Malgrat de Mar. El govern català va aprovar el maig del 2010, la constitució dels consorcis per impulsar 16 àrees residencials estratègiques, que permetrien la construcció de 19.306 pisos.

Campoy, va explicar que amb la planificació del terreny, quina seria el tipus de construcció que es podria oferir amb l’àrea residencial estratègica i el per que de que el projecte estigui aturat.

L’ARE de Malgrat està previst a la zona de l’escultor Clarà.

Pineda també va preveure un ARE, el consorci del qual ja està aprovat en un paquet d’autoritzacions anterior. A pineda es preveuen uns 2000 habitatges, la meitat dels quals seran de protecció oficial, però per manca de finançament no són una realitat encara.

Altres municipis, com Tordera van refusar la proposta de la Generalitat després d’una consulta popular.