radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Societat El sorteig dels pisos de protecció oficial per d’aquí una setmana

El sorteig dels pisos de protecció oficial per d’aquí una setmana

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

Desprès de haver de allargar els terminis de entrega per diversos motius, els últims, el mes de maig per problemes de robatoris, actes vandàlics a la construcció i per problemes administratius i  burocràtics, la pròxima setmana, les persones que hagin sol·licitat habitatge rebran les claus dels seus nous pisos. Dolors Aguera, regidora de serveis socials de l’ajuntament de PLF, ens ha explica’t de quina manera es realitzarà el sorteig.

En total hi ha 38 pisos de lloguer de protecció oficial, just a l’entrada del municipi venint de Blanes. D’aquests 38, 4 queden per a la Fundació Aspronis per fer un projecte de pisos tutelats amb els seus usuaris. Els habitatges són d’una 60a de metres quadrats, amb aparcament i traster. El preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat.

Aguera apunta que hi han diferents parts, per famílies monoparentals, gent jove, majors de 65 anys o persones discapacitades.  Recordem que el sorteig es realitzarà a l’auditori de l’escola de musica de PLF, Dijous 12 a les 13:30.