radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Comarcal 287 nens i nenes participen en el casal d’estiu de Malgrat de Mar

287 nens i nenes participen en el casal d’estiu de Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 531 0

Durant el mes de Juliol i Agost, la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Malgrat, organitza el casal d’estiu i els tallers joves que va posar en marxa el passat dilluns. L’Escola Montserrat acull l’activitat del Casal d’Estiu dels petits, de P3 a 5è de Primària i el Marià Cubí els Tallers Joves, amb nois i noies de 6è de Primària a l’ESO. El projecte educatiu d’enguany, gira a l’entorn de la gestió de les emocions, on l’objectiu és la participació i l’experiència. Els nois i noies, petits i grans, treballaran els quatre elements -terra, aigua, aire i foc-, vinculats a les emocions i els valors.

Entre les novetats d’aquest any, hi ha l’ús de les xarxes socials i internet, a través de les quals hi haurà experiències com la geocerca, que a través de coordenades s’amagaran i es trobaran tresors, o la convocatòria d’un “flashmob” -una crida a tothom a participar en una acció en concret, entre altres.