radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política L’oposició en contra de la modificació de la periodicitat dels plens

L’oposició en contra de la modificació de la periodicitat dels plens

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 640 0

El grups de la oposició a PLF ERC, PP I CIU, han mostrat la seva disconformitat amb el canvi de rutina dels plens que passaran de mensualment a bimensual i que va ser aprovada gràcies als vots a favor del govern de majoria. El popular Oscar Bermán, argumenta que si hi ha més feina a secretaria, s’estudiïn els diferents departaments per determinar si cal aportar-hi personal, i creu que amb aquesta decisió provoca falta de transparència.

El grup municipal d’ERC també va votar en contra de la modificació. El republicà Francesc Alemany, va proposar una redistribució en els recursos humans davant la saturació de la feina a secretaria, i va presentar la xifra de 9 punts de mitjana en els plens, defensant així, que si hi ha contingut a les sessions.

El grup de CIU, seguint la mateixa línea que la resta de grups de l’oposició, també va votar en contra a la modificació de la periodicitat de les sessions del ple. El portaveu, Joan Gallart va manifestar que aquesta modificació era com un “ERE” amb els plens i va ressaltar que no es pot demanar un govern de consens quan s’imposa un tema sense contar amb la participació dels altres. El convergent també es queixa de com es fan les coses a l’ajuntament. El nacionalista va anunciar que a partir d’ara, potser caldria fer una oposició més contundent.