radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » El govern municipal vol que el plens es celebrin cada dos mesos

El govern municipal vol que el plens es celebrin cada dos mesos

COMPARTEIX-HO
, / 612 0

L’ajuntament de PLF convoca ple ordinari per aquesta nit. Amb 5 punts en l’ordre del dia destaca la modificació de la periodicitat de les sessions del ple del consistori. A principi de mandat, quan el govern estava en minoria, l’oposició va tirar endavant la proposta de realitzar el ple cada mes. Ara amb majoria, el govern vol aprovar una modificació de realitzar ple ordinari cada dos mesos i en el cas de que fos necessari, realitzar-ne un de extraordinari.

Altres punts d’aquesta sessió, són el canvi de desti de la subvenció del puosc anualitat 2012 i accions a concretar de la xarxa de municipis 2012. Com ja és habitual en el ple és realitzarà control d’organs de govern, dació de compte dels decrets d’alcaldia i és finalitzara amb un torn obert de preguntes. La sessió ordinaria començara a les 20:00 a la Casa Consistorial i la podreu seguir en directe a travès del 107.7FM i a travès de internet a www.radiopalafolls.cat