radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat Xerrada sobre l’impacta emocional del trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat

Xerrada sobre l’impacta emocional del trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat

COMPARTEIX-HO
, / 557 0

Demà a les 7 vespre es farà al MiD una xerrada explicativa sobre l’impacta emocional que pateixen els nens i nenes que tenen el TDAH, és a dir el trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat.

La xerrada la farà un psicoterapeuta infantil i juvenil, que intentarà apropar quina és la sensació alumnes que pateixen aquest trastorn. La responsable de l’Associació TDAH del Maresme i La Selva , Fina Esquin, explica que aquest trastorn afecta a l’autoestima.

La xerrada parlarà doncs de la part emocional d’aquest síndrome, que provoca un desequilibri significatiu d’alguns neurotransmissors del cervell.

Des de fa uns mesos està establerta l’associació del TDAH a PLF on es reuneix un cop al mes al PIJ de la nostra localitat. Les trobades mensuals serveixen per compartir experiències i ser punt de trobada entre pares i mares amb nens amb aquest trastorn.

Aquest trastorn es pot manifestar amb un augment de l’activitat motora i vocal, inclinació per la impulsivitat i una manca d’atenció i concentració.