radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat engega un pla d’interacció amb les empreses locals per fomentar l’ocupació

Malgrat engega un pla d’interacció amb les empreses locals per fomentar l’ocupació

COMPARTEIX-HO
, / 606 0

 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa un pla que es marca la col•laboració entre el Servei Local d’Ocupació i les empreses del poble per així millorar el desenvolupament econòmic del municipi, l’ocupabilitat dels seus ciutadans i la promoció del territori.

Aquest pla és fruit de la participació de Malgrat juntament amb cinc municipis més del Maresme, en una acció organitzada pel Consell Comarcal i subvencionada per la Diputació de Barcelona.

El pla d’interacció amb les empreses ja està en marxa i inclou un seguit d’accions. La primera és la creació d’una base de dades actual de les empreses locals per conèixer el teixit empresarial de la localitat i les seves necessitats. A partir d’aquí es vol difondre la cartera de serveis que ofereix el consistori a través del seu Servei d’Ocupació.

Bàsicament es tracta de serveis d’assessorament per a la definició d’ofertes laborals, suport tècnic en la realització de processos de selecció, reclutament actiu de personal, seguiment incorporat i resolució d’incidències, enviament d’informació sobre actes, xerrades, formació i cessió d’espais per a fer processos de selecció i formació, entre altres.