radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Continuen a bon ritme les obres del nou centre cívic del castell i la Verneda de Malgrat

Continuen a bon ritme les obres del nou centre cívic del castell i la Verneda de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 565 0

 

 

Ja fa uns dies que els operaris han començat els treballs per descarregar i col•locar les peces que formaran la singular teulada corbada de l’edifici. Les previsions actuals indiquen que la fase de construcció es podrà acabar a principis d’agost i que l’edifici es podrà començar a utilitzar abans de finals d’any.

Segons l’Ajuntament de Malgrat, el projecte, inclòs en el Programa de Barris de la Generalitat i subvencionat també per la Diputació de Barcelona, dóna resposta a una de les necessitats reiterades per tots dos veïnats. El centre cívic, que es construeix prop del parc del castell, té un pressupost d’uns 1milió 400 mil euros.

El nou centre cívic suposa la rehabilitació, ampliació i reforma de l’edifici situat al carrer del Segre, i que fins ara era ocupat per l’Escola Taller de la localitat.

Segons explica l’Ajuntament de Malgrat, es vol crear un centre cultural, cívic i de lleure per impulsar la vida associativa, la realització d’activitats del barri i alhora pal•liar la inexistència d’equipaments en aquesta zona de la localitat. El consistori vol fomentar la cohesió social i el protagonisme de la ciutadania.