radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Polítics de la Selva viatgen a Madrid per demanar una solució a la NII

Polítics de la Selva viatgen a Madrid per demanar una solució a la NII

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 512 0

 

Ahir una delegació del món local gironí va viatjar a Madrid amb la intenció de reunir-se avui amb els portaveus i representants de tots els partits polítics a la comissió de Foment del Congrés dels Diputats. Les reunions han de servir per tal d’explicar-los la necessitat del desdoblament de l’N-II a les comarques de Girona.

La primera reunió serà amb el PSOE, seguida després del PP, CiU, el grup mixt (on hi ha ERC), ICV-EUiA i el PNB, amb la presència també de diputats gironins; per després fer tot seguit una roda de premsa. En la mobilització hi participaran els presidents dels consells comarcals del Gironès, el Pla de l’Estany, l’Alt Empordà i la Selva, que és el que ha mobilitzat més efectius, com ara alcaldes o regidors de la majoria de pobles per on passa aquesta carretera. També hi haurà representants de l’Ajuntament de Tordera.

En les trobades insistiran en la gravetat de la situació actual, i la necessitat de resoldre-la com més aviat millor. El president del CC de la Selva, Robert Fauria, considera que no es pot prioritzar altres vies de l’Estat amb menys trànsit que la NII.

Les cues, els accidents, les inundacions de punts quan plou o les obres aturades seran els arguments que es plantejaran, i que, per Fauria, converteixen el desdoblament de l’N-II en “un tema de subsistència i sentit comú, i de voluntat política”.