radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política L’Ajuntament reestructurarà la llar d’infants per la baixada de matrícules

L’Ajuntament reestructurarà la llar d’infants per la baixada de matrícules

Política Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 603 0

 

El fet que hi hagi hagut menys demanda de places de la llar d’infants respecte les oferides, obligarà a l’Ajuntament a realitzar alguns canvis al servei. Segons ha assegurat la regidora d’Ensenyament de PLF, Antònia Petit, la baixada de demanda obligarà a reduir la plantilla d’educadores de la llar mantenint sempre la màxima proporció amb la ràtio establerta segons la llei, sense especificar quantes baixes hi haurà. A banda d’això, la davallada d’infants permetrà la reagrupació de tots els grups de la llar d’infants en un únic centre educatiu, pel que es preveu tancar l’Annex que funciona ara a la Pl del Forum Palatiolo.

Petit ha assegurat que aquest estiu es faran obres a la nova llar d’infants per tal de poder encabir-hi a tots els infants, sense necessitat d’un segon centre.

Sobre les taxes, la regidora ha assegurat que es veuran incrementades entorn al 10% respecte a aquest curs, i que s’està estudiant la possibilitat d’implantar un sistema de quotes proporcional als ingressos familiars, per tal que qui més tingui , pagui més. Aquests sistema , però no entaria en funcionament fins més endavant.

Sobre la Policia local de PLF, Petit, que també és la titular de la cartera de governació, ha assegurat que el conflicte amb els agents no és generalitzat ni greu. La regidora explica que amb la crisi s’ha reestructurat el quadrant de treball i que això ha creat tivantors antre alguns agents policials. Segons Petit el s’han detectat algunes irregularitats en la forma de treballar anterior que s’han solucionat amb el nou sistema.

Sobre la proposta de l’alcalde que els mossos acabin absorbint les policies locals dels pobles petits, i que el conseller Puig va considerar desencertada, la regidora considera que cal esperar perquè no seria la primera idea desencertada de l’alcalde que s’acaba instaurant.

Petit va explicar que l’any que ve es mantindrà el tancament temporal a l’entrada i sortida de l’escola Mas Prats, i que a més es faran zones d’estacionament limitat per garantir la rotació de vehicles a la zona escolar.

Antònia Petit va autodefinir-se com independent i independentista, tot i que va negar estar rere de la creació de l’Assemblea Nacional de Catalunya a PLF. Responia així a les afirmacions del popular Óscar Bermán una setmana abans a RP. Sobre els populars, Petit va afirmar que si les converses per formar govern entre PSC i PP haguessin fructificat, ella hauria deixat el consistori.