radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Societat Demà es farà una nova edició de la Fira de Primavera de PLF

Demà es farà una nova edició de la Fira de Primavera de PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 359 0

El centre de la nostra localitat acollirà demà una nova edició de la Fira d’Artesania de Primavera de PLF en la que es preveu la participació d’una 70a de parades, que es situaran entre els carrers Major, Avd Costa Brava i un tram del carrer Francesc Macià.

A la fira es podrà trobar des d’articles d’alimentació, com embotits, pans o coques, i altres articles artesanals des de joguines, arracades o roba. Enguany la novetat és que hi haurà parades dels alumnes de 6è de primària per poder finançar el viatge de final de curs. Ens ho ha explicat Francesc Tresserras, responsable de l’Acep, entitat organitzadora de la fira de demà.

L’edició de demà serà la 5a de la fira que abans es celebrava el mes de juny, però que es va canviar de dates per aconseguir més presència de parades i de visitants.

L’Acep organitza aquesta fira juntament amb l’Ajuntament i la ràdio amb la intenció de dinamitzar el comerç local.

La fira de Primavera de demà començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 8 del vespre. Tresserras explica els carrers que ocuparà la fira i el nombre de parades que s’esperen per aquesta nova edició.

La Policia Local ha informat a més que els carrers del centre de la localitat estaran tallats al trànsit i restringit l’aparcament mentre duri la Fira d’artesania de Primavera.