radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Jornada per a empresaris per millorar la seva formació i la dels seus treballadors

Jornada per a empresaris per millorar la seva formació i la dels seus treballadors

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 521 0

 

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat una jornada informativa adreçada principalment als empresaris de la Selva i del Maresme.

L’objectiu de la jornada és conscienciar els empresaris que, per poder ser més competitius i tenir més possibilitats d’èxit, cal que disposin de treballadors degudament formats. Això ha de permetre a les empreses poder vendre els seus productes i/o oferir els seus serveis de manera més professional i eficient.

En aquest sentit, la jornada està adreçada tant a empresaris com a treballadors, gremis, associacions, sindicats, etc, i s’hi explicarà com funciona la formació bonificada, com es pot sol•licitar i quins requisits cal complir per poder accedir-hi.

També s’exposarà el cas d’una empresa d’èxit que explicarà els beneficis que ha obtingut mitjançant l’aplicació de la formació bonificada. Per participar a la jornada informativa (que es farà el proper dia 29 de maig en dues sessions, una al matí i una altra al vespre) l’entrada és lliure i no cal fer inscripció prèvia.

D’altra banda, aquest matí l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes també ha organitzat la càpsula formativa que sota el nom d’ “Eines informàtiques per a gestionar el meu negoci” vol explicar els diferents tipus de programes informàtics que existeixen per a gestionar negocis i aconsellar sobre quin s’adapta a les necessitats concretes de cada empresa.