radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Un jove escocès mort en una baralla a Lloret

Un jove escocès mort en una baralla a Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 582 0

 

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant el grup de joves espanyols que aquest passat cap de setmana es va barallar amb un grup de turistes escocesos a Lloret i que va acabar amb la mort d’un d’aquests turistes.

La matinada de dissabte, al carrer Togores, enmig de la zona d’oci nocturn, es va produir una tumultuosa baralla entre dos grups; un de joves escocesos que es trobaven de comiat de solter i un altre que, segons sembla, seria d’espanyols.

Fonts pròximes a la investigació han assegurat a Catalunya Ràdio que els joves havien ingerit molt d’alcohol. Segons les mateixes fonts consultades, la víctima, d’entre 25 i 30 anys, hauria tingut una parada cardiorespiratòria després de la baralla, per causes que encara es desconeixen.

Tot i que les primeres informacions havien apuntat a l’ús d’armes blanques a la baralla, finalment, però s’ha constatat que en la discussió no hi havia armes de cap tipus.

Tot i que els joves que es van barallar amb els escosesos es van donar a la fuga, la policia té la descripció del possible agressor i està recercant als membres d’aquest grup per tal d’esclarir els fets.

En rebre la notícia, els companys de la víctima han marxat commocionats cap als apartaments on estan allotjats a Lloret.

Els Mossos s’encarreguen de la investigació i el cas està sota secret de sumari.