radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » Iniciativa creu que el primer any de legislatura ha estat difícil per culpa de la crisi i les retalaldes

Iniciativa creu que el primer any de legislatura ha estat difícil per culpa de la crisi i les retalaldes

Política

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 470 0

 

Demà dimarts farà 1 any de les últimes eleccions municipals a PLF. Per això hem volgut conèixer la valoració que fan els 5 partits polítics que van treure representació al nostre consistori.

La 5a força política a l’Ajuntament és Iniciativa, que tot i començar a l’oposició, passat l’estiu es va incorporar a l’equip de govern juntament amb el PSC. El seu representant és Juan Andrés Osorio, que considera que la crisi és i serà el principal objectiu a combatre en aquesta legislatura. Diu l’ecosocialista que la crisi ha obligat a ser imaginatius.

Osorio valora com a positiu el pacte de govern municipal establert entre el PSC i de nou marca la crisi com a principal obstacle i problemàtica a l’hora de governar.

Pel que fa als equips de l’oposició, assegura que fan la seva tasca de control al govern amb més o menys eficàcia i demagògia. Assegura que defensen els seus programaris i que discrepen de les accions de govern perquè si hi estiguessin d’acord podrien entrar a formar part de l’equip de govern.

Iniciativa va aconseguir en les passades eleccions 239 vots, un 6.65% dels sufragis, cosa que li va permetre revalidar el regidor que ja havia aconseguit el 2007.