radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Política CiU demana al govern que reflexioni millor les apujades de taxes locals

CiU demana al govern que reflexioni millor les apujades de taxes locals

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 412 0

 

Després que el govern local anuncies la possibilitat d’apujar algunes taxes locals, com les de la llar d’infants, el regidor de CiU i portaveu de la formació a l’Ajuntament, Joan Gallart va a demanar al govern municipal que reflexioni les seves intencions i que busqui la manera d’assumir en part l’apujada del cost del servei.

Encara en la gestió municipal, va assegurar que a l’Ajuntament no hi sobra personal, però si que caldria una millor organització per millorar la gestió municipal.

El nacionalista va explicar divendres els motius pels quals no va donar suport al pressupost municipal, aprovat fa unes setmanes. Segons Gallart és un document continuista i que no ha cercat la col•laboració de la resta de formacions polítiques per tal de remar plegats contra la crisi.

Pel que fa al conflicte intern entre els socis de CiU, Gallart va lamentar que hagin tornat a veure la llum i que no s’hagin arreglat de forma interna. Tot i això ha assegurat que el conflicte s’arreglarà per que considera que cal sumar. Tot i la voluntat de trobar punts d’acord i de millorar la comunicació interna , Gallart va criticar la utilització de fotomuntatges al bloc d’Unió, ja que creu que cal tenir respecte i que no s’ha de mofar de ningú.

Tot i les desavinences, Gallart assegura que no s’han plantejat plegar del consistori, tot i que reconeix que el conflicte intern i els mals resultats electorals han afectat al partit.

Gallart va assegurar que no entraran al govern municipal, ja que confien amb la seva feina a l’oposició. El nacionalista va

donar un 6 de nota mitjana al govern local, i un 7 a l’oposició. Tot i l’aprovat del govern, Gallart va donar un pes primordial al PSC i va suspendre a Iniciativa.