radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Cultura Gospel Viu celebra 10 anys aquest diumenge

Gospel Viu celebra 10 anys aquest diumenge

COMPARTEIX-HO
, / 481 0

 

Unes 500 persones participaran aquest cap de setmana de la festa del 10è aniversari de Gospel Viu. Per celebrar-ho el grup coral ha organitzat una arrossada solidària a la Pl. de les Valls d’Ax per aquest diumenge. A banda del dinar, també es comptarà amb la participació dels Gegants de PLF, inflables infantils i actuacions d’un mag i ball en viu.

El director de Gospel Viu, Moisès Sala, explica que han decidit fer aquesta festa a PLF per implicar-se més amb el poble.

Tots els beneficis que es generin en aquesta festa es destinaran a 5 entitats solidàries amb les que sol treballar habitualment Gospel Viu. Es tracta de 5 ONGs que diumenge estaran presents a la festa amb stands explicatius de la seva activitat solidària.

Segons Sala, la festa de Gospel Viu pretén ser una activitat senzilla però viscuda

En concret les beneficis aniran a Active Africa, Sonrisas de Bombai, Nexe Fundació, Obra social de St Joan de Deu i l’Associació Catalana del Síndrome de Rett.

La Policia Local informa que diumenge no es podrà aparcar a la zona blava del carrer Mas Pinell, a tocar de la plaça de les Valls d’Ax, fins que finalitzin les activitats de l’aniversari de Gospel Viu.