radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Economia La Fundació del Molí i Aspronis en peu de guerra contra les retallades

La Fundació del Molí i Aspronis en peu de guerra contra les retallades

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 535 0

 

Les entitats d’inserció sociolaboral de persones amb malaltia i discapacitat mental protestaran aquets diumenge a BCN contra les retallades en les subvencions als centres de treball especial, aquells que donen feina a persones amb problemes d’inserció.

A les protestes hi participaran dues de les entitats locals que treballen en aquest sentit. D’una banda la palafollenca Fundació del Molí d’en Puigverd i també la Fundació Aspronis.

Les entitats expliquen que la partida de l’Estat per les subvencions per a la inserció laboral a Catalunya es vol retallar en un 56% per aquest any.

Denuncien que aquesta reducció podria produir l’acomiadament de fins a 2500 persones arreu de Catalunya i asseguren que l’estalvi aconseguit amb les retallades acabarà costaran més car, ja que són treballadors de difícil reinserció i que dependran de les ajudes del govern. Ho ha explicat el gerent d’Aspronis, Francesc Durà que a més és membre de la junta de la patronal dels Centres especials de treball.

Davant d’aquesta situació diumenge s’ha convocat un acte reivindicatiu per reclamar millores en les polítiques d’inserció. Així treballadors d’aquests centres, famílies afectades, representants d’entitats socials i d’institucions faran pinya per defensar els llocs de treball de les persones amb discapacitat intel• L’acte comptarà amb concerts, activitats lúdiques, castellers, cercaviles i la lectura del manifest com ha explicat Miquel Angel Ruiz, gerent de la Fundació del Molí.

L’acte es farà a Arc de triomf a partir de les 10 del matí i ja han assegurat la seva assistència el Conseller de Benestar Social i Família J.Lluís Cleries i l’alcalde de Barcelona Xavier Trias.