radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Comarcal Blanes suprimeix 2 línies de bus interurbà

Blanes suprimeix 2 línies de bus interurbà

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 621 0

 

L’Ajuntament de Blanes va aprovar la setmana passada amb els vots del PSC, que governa en minoria, i CiU la reestructuració del servei de transport urbà, després d’haver arribat a un acord amb el concessionari Transports Pujol.

Amb la mesura aprovada, el servei patirà reduccions, tot i que quedarà lluny de la supressió gairebé total anunciada el mes de març.

La proposta final preveu suprimir la línia 2 i la 4. La primera, que uneix Ca la Guidó amb el Centre i la Zona industrial es suprimeix, tot i que els passatgers podran fer el mateix recorregut amb la línia 9.

L’altre línia suprimida, la 4, unia l’Estació amb el centre i finalment quedarà integrada en les línies 1 i 6, que són interurbanes. El concessionari d’aquest servei acceptarà, en aquestes línies, els títols de transport urbà, en el tram que transcorre íntegrament dins del terme municipal de Blanes.

A banda d’aquesta supressió hi haurà altres línies que mantindran el trajecte habitual, tot i que es reduiran els horaris de pas

La reestructuració comportarà 3 acomiadaments, que haurà d’assumir l’Ajuntament. A més, hi haurà cinc treballadors que no tenen cabuda en la concessió del servei que queda, a causa de la reducció, però que passaran a integrar la plantilla de Transports Pujol, “amb la condició que en cas que les línies urbanes siguin modificades en un futur de forma que connectin amb l’estació de Renfe, aquests treballadors retornaran al servei de la concessió”.