radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial La Policia Local de Malgrat deté tres persones mentre robaven coure dins d’una empresa

La Policia Local de Malgrat deté tres persones mentre robaven coure dins d’una empresa

COMPARTEIX-HO
, / 407 0

 

Els agents van enxampar als tres lladres aquest diumenge al matí quan estaven dins una nau de l’antiga empresa Henkel, ubicada al Camí de la Pomareda a la zona de les platges.

Segons explica la Policia Local, els lladres comptarien amb la connivència del vigilant de seguretat privat que s’encarrega de controlar l’antiga nau industrial.

L’actuació policial va ser possible gràcies a una trucada d’un veí que veure com dos vehicles accedien a l’interior de l’empresa, fet que li va estranyar perquè aquesta està inactiva des de fa un temps. Els agents de la policia, que es van desplaçar al Camí de la Pomereda, van constatar que el vigilant de seguretat de l’empresa estava nerviós, fet que demostrava la seva connivència amb els presumptes lladres ja que és l’única manera d’accedir amb vehicle a les instal•lacions.

La Policia Local va establir un perímetre de vigilància per evitar la fugida dels presumptes lladres i va fer-se una recerca a l’interior de la fàbrica, fins que es va localitzar els dos individus -veïns de Malgrat de Mar- en una de les naus. Aquests dos homes tenien preparat 400 quilos de cable de coure per carregar en els dos vehicles.

Els agents van detenir els dos individus i el vigilant de seguretat per la seva cooperació necessària per cometre el delicte, a més, van intervenir el coure, les eines utilitzades per al robatori i els dos vehicles utilitzats pel transport. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar.