radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Esports El sènior de bàsquet acaba la lliga guanyant

El sènior de bàsquet acaba la lliga guanyant

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 466 0

Aquest cap de setmana ha acabat la lliga regudlar del sènior de bàsquet de PLF. Tot i ser una mala campanya, els nois han finalitzat el campionat amb una victòria, la 4a de tota la lliga.

El PLF s’ha imposat, al Palauet, a l’Olot per 10 punts de diferència; 60 a 50.

Amb aquesta victòria l’equip ha tancat la temporada en la que ha disputat 30 partits dels quals n’ha guanya 4 i n’ha perdut 26. Tot i aquest nombre tan elevat de derrotes, val a dir que la majoria han estat per resultats molt ajustats. El sènior és el 6è equip que més punts en contra ha rebut en tot el campionat, amb una mitjana de 66 punts. En canvi té el pitjor registre de punts a favor dels 16 equips que han participat al campionat, amb una mitjana de 51 punts.

Per la seva banda el cadet masculí continua el seu camí triumfant per la 2a fase de la lliga. Aqu3esta setmana ha guanyat el 8è partit consecutiu. Ha estat contra un rival directe, l’Arbúcies i per només 2 punts a favors; 62 a 64. Això els situa ara com a líders en solitari de la 2a fase, amb 8 victòries de 8 partits. La setmana que ve jugaran contra el Salt, que suma 4 victòries.

El preinfantil també ha guanyat aquest cap de setmana a casa contra el St. Josep, per 85 a 47. Això fa que els palafollencs siguin 2s a la taula de la 2a fase de la lliga, amb 3 victòries i 3 derrotes. Aquest bagatge és el mateix que té el proper rival dels palafollencs, l’Olot. Una victòria del PLF aconseguiria obrir distàncies amb els seus competidors directes.