radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Comencen les preinscripcions del casal d’estiu de PLF

Comencen les preinscripcions del casal d’estiu de PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

Aquest dilluns ha començat el període de sol•licituds de preinscripció pel casal d’estiu municipal de PLF, organitzat per l’Ajuntament. Qui vulgui inscriure al seu fill a aquest casal cal que faci la inscripció abans de divendres.

El casal centrarà la seva activitat als mesos de juliol i agost en horari de matí, de 9 a 1, i a la tarda de 4 a 7.

Com ja és habitual els pares poden triar la modalitat d’inscripció, ja sigui un mes a la tarda i fins els dos mesos matí i tarda. D’aquesta manera el preu del servei oscil•larà entre els 75€ que costa un mes a la tarda, als 260€ que costen els torns matí i tarda. Aquests preus es mantenen iguals que en els últims anys.

Segons ha informat el consistori , el torn de juliol començarà el 2 al 31 i el de l’agost es desenvoluparà de l’1 al 31.

El període de preinscripció que avui comença ha de servir per preveure la quantitat de nens i nenes que volen plaça al Casal i poder preveure l’organització dels grups d’edat, com explica Olga Samper, tècnica d’ensenyament.

Un cop estigui estipulada l’organització, s’obrirà la matrícula. Un altre cosa per la que servirà la preinscripció és saber si hi ha prou demanda per organitzar el servei d’acollida d’infants de 8 a 9 del matí.

Pel que fa a les inscripcions es faran aquesta setmana al MiD en horari de matí de dilluns a divendres d’11 a 3 i a les tardes de dilluns i dimecres de 16 a 18 h.

En aquest mateix horari s’oferirà informació i es resoldran dubtes sobre el casal d’enguany.