radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal Miquel Abras, Mishima, Macaco i Estopa actuaran a Lloret

Miquel Abras, Mishima, Macaco i Estopa actuaran a Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

 

Ho faran en el marc del nou festival Costa Music que comença aquest vespre amb l’actuació del català Miquel Abras, que presentarà al Teatre Municipal el seu nou disc, Equilibris impossibles.

El Costa Music Festival neix amb la voluntat d’apostar per joves talents de Catalunya que “transmeten el missatge que amb esforç es pot triomfar”.

Després d’Abras, el festival seguirà amb Mishima dijous vinent. El Costa Music també tindrà espai per a la solidaritat amb el concert benèfic d’India Martínez en favor de l’Asil Nicolàs Font de Lloret a mitjans de juny.

De tota manera serà al juliol quan arribarà el gruix de les actuacions. Entre el 19 i el 21 de juliol a les pistes d’atletisme hi actuaran primer Macaco i Alex Gaudino, l’endemà dia 20 Estopa i el Costa acabarà el dia 21 de juliol amb la sessió de Matinée Amazing Tour.

En la presentació del certàmen l’alcalde de Lloret Romà Codina va destacar que amb cfestivals com aquest es dóna a Lloret el valor que realment té i no el que a vegades surt.

El pressupost del festival s’acosta als 500.000 euros, assumits per la promotora. L’Ajuntament cedeix els espais i s’encarrega de la seguretat. El conveni és per a cinc anys.