radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Cultura L’Escola de Música i Dansa comença les preinscripcions pel curs vinents

L’Escola de Música i Dansa comença les preinscripcions pel curs vinents

COMPARTEIX-HO
, / 516 0

 

Els alumnes que estan cursant estudis l’escola municipal de música i dansa de PLF ja es poden preinscriure al centre pel proper curs. El termini de sol•licituds es va obrir ahir exclusivament pels alumnes actuals de l’escola, que podran formalitzar la preinscripció pel curs vinent fins el proper 18 de maig. A partir del dia 21, es podran preinscriure les persones de fora del centre segons la disponibilitat de places un cop finalitzat el període de preinscripcions dels alumnes actuals. Ho explica la directora del centre, Sara Lozano.

L’escola de Música presenta tot el catàleg habitual de cursos i tallers pel proper any. Com a principal novetat hi destaquen nous cursos de sardanes per infants, una coral per a pares i mares de l’escola i la intenció d’iniciar un taller de teatre.

Un cop acabat el termini de preinscripcions, al mes de juny, s’iniciarà la matrícula al centre pel proper curs.

A més a partir de demà dimecres, i duran cada dimecres de maig es faran les audicions d’instruments a l’auditori del MiD. Aquestes audicions estan obertes al públic que podran veure les actuacions dels alumnes de l’escola de Música i Dansa.