radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Esports Els cadets de bàsquet tornen a complir als seus partits del cap de setmana

Els cadets de bàsquet tornen a complir als seus partits del cap de setmana

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 491 0

 

El cadet masculí continua sense conèixer la derrota a la segona fase de la lliga. Els nois del club palafollenc es van imposar al St. Narcís al Palauet per 19 punts, 68 a 47. Aquesta victòria deixa el PLF com a líder en solitari amb 7 victòries consecutives en les 7 jornades jugades de la 2a fase.

Aquest proper cap de setmana, a més, els nois poden obrir més forat a la classificació ja que juguen contra l’Arbúcies, que són segons amb una victòria menys. Si el PLF guanya, quedaria com a líder més solitari encara i a més distància dels seus competidors.

El cadet femení també ha guanyat el seu partit del cap de setmana, contra l’Amer. Les palafollenques es van imposar de 16 punts; 48 a 32, en l’últim partit de la temporada regular. Una temporada en la que el cadet femení ha acabat com a 5è classificat amb 14 victòries i 10 derrotes. Aquest resultats són els millors aconseguits en aquesta categoria per l’equip que ha millorat ostensiblement des de la passada campanya.

Qui no acaba de sortir del pou és l’equip sènior. Només ha aconseguit 3 victòries a la lliga, cosa que els condemna a l’última plaça de la lliga. Val a dir, però que la majoria de derrotes són molt estretes en el marcador. Un exemple, l’última jornada on el PLF ha perdut a la pista del St. Feliu per 54 a 50.

La propera setmana el sènior jugarà al Palauet contra l’Olot, actuals 16s classificats.