radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Economia El PP vota en contra del pressupost i demana una reestructuració de l’Ajuntament

El PP vota en contra del pressupost i demana una reestructuració de l’Ajuntament

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 629 0

 

 

Els populars, després de denunciar una mala relació amb el govern municipal, van avançar que votarien en contra dels pressupostos locals, al entendre que, tot i la crisi, no hi ha canvis substancials respecte exercicis anteriors.

 

Els populars asseguren que de les 15 inversions previstes al pressupost n’hi ha 9 que es van arrossegant d’anys anteriors. Els populars van explicar que en període de crisi cal estrènyer el cinturó també en la plantilla municipal. De fet Óscar Bermán demanava de nou una reestructuració del personal de l’Ajuntament.

 

El govern local va respondre que la continuïtat del pressupost significa que es continuen donant els mateixos serveis al ciutadans i mantenirnt la plantilla de treballadors.

 

Els populars van demanar més places per la Policia Local al•legant al nombre de robatoris de la nostra localitat.-

 

En referència a la nova caserna de la policia, Bermán va demanar al govern que deixi de fer les obres seguint criteris de disseny i que s’ajusti a les condicions econòmiques actuals.

 

En aquest sentit va lamentar que es llencin diners en obres d’art, com l’escultura instal•lada al Forroll. El govern, però va recordar-li que l’escultura és una donació i que s’està estudiant millorar-ne la seguretat.