radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Ferida greu després de precipitar-se amb el cotxe al patí d’una escola de Lloret

Ferida greu després de precipitar-se amb el cotxe al patí d’una escola de Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 670 0

 

El vehicle va caure ahir des d’uns tres metres d’alçada i va acabar bolcat a l’interior del pati de l’escola Pompeu Fabra, després de perdre el control en fer una maniobra per intentar pujar a la vorera. De fet, aquesta és una de les hipòtesis amb què treballa la policia local de Lloret de Mar. La conductora, una dona d’uns 30 anys i resident a Lloret va quedar atrapada a l’interior del vehicle ferida greu i va ser traslladada a l’hospital de Mataró.

Al lloc dels fets hi van arribar Bombers, policia local i el Servei d’Emergències Sanitàries (SEM), que van treballar per intentar treure la noia de l’interior del vehicle, que va quedar bolcat.

Segons van indicar fonts municipals, tots els nens de l’escola van resultar il•lesos, ja que la majoria estaven dins de l’escola en aquell moment. Algun dels testimonis va assegurar, però, que el cotxe va sobrevolar alguna filera d’alumnes que esperaven per entrar al centre.

 

 

DIARI GIRONA