radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Policial - Judicial Dispositiu a Pineda a la recerca de l’agressor d’un home a Calella

Dispositiu a Pineda a la recerca de l’agressor d’un home a Calella

COMPARTEIX-HO
, / 459 0

 

La Policia Local de Pineda va detectar divendres la presència, prop de l’Estació de Trens, del presumpte autor d’una agressió violenta ocorreguda fa uns dies a Calella.

L’home, que és veí de Pineda d’origen estranger, està en situació de recerca i captura per la policia i, per això, tot els cossos de seguretat estan atents per poder-lo detenir. Segons sembla aquest veí de Pineda hauria agredit greument un home, que es troba en estat crític per un tall al coll fet amb una ampolla de vidre després d’una baralla a Calella.

La Policia Local de Pineda el va ha detectat la presència del presumpte agressor prop de l’estació i per això es va desplegar un ampli dispositiu policial per enxampar-lo.

Tot l’operatiu es va centrar prop del mercat del Passeig Marítim i fins i tot la Policia va aturar un comboi del tren de rodalies per tal de rastrejar tots els vagons. També s’ha fet una batuda a l’entorn del mercat i el Passeig de Mar.

Segons fonts policials, l’home ha pogut escapolir-se dels agents que continuen fent la recerca per detenir-lo en col.laboració amb els Mossos d’Esquadra i les policies de la zona.

 

R. Pineda