radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Esports El club d’escacs de PLF puja de categoria

El club d’escacs de PLF puja de categoria

COMPARTEIX-HO
, / 582 0

 

Aquesta temporada el club d’escacs de PLF ha guanyat 6 de les 8 partides disputades. Aquests bons resultats han fet que el club, que militava a la 1a provincial de Girona, pugi de categoria i la propera temporada jugaran a la Preferent catalana, com ja van jugar fa uns anys. Per aconseguir l’ascens els palafollencs han hagut de jugar contra equips com el Lloret, el Blanes o el Vilobí.

El club, en el que hi prenen part 17 persones, hauran de buscar més membres per poder jugar les 10 taules que hauran de disputar a la nova categoria.

La propera temporada l’equip palafollenc jugarà contra equips com el Cassà, el Banyoles, l’Olot B, el Figueres C, el Gerunda C, el Guixolenc, La Bisbal, el Palafrugell, i contra el Dotze Castells, que juntament amb el Palafolls ha ascendit aquesta temporada.

Els membres de l’equip es reuneixen cada dilluns en un bar de PLF per practicar i preveure els aspectes de les properes partides. A més els dimecres a la tarda ofereixen cursets als més joves per introduir-los al món dels escacs. Els cursets són gratuïts i es fan al Punt d’Informació.