radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04-21:00
Home Societat Nova xerrada sobre educació centrada en els àpats

Nova xerrada sobre educació centrada en els àpats

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

 

Demà dimecres es fa una nova sessió de les xerrades per a pares i mares que volen donar pautes sobre educació d’infants i joves. La trobada de demà es centrarà a parlar de la dieta alimentària des del punt de vista nutricional i des d’un punt de vista conductual. Ho ha explicat la Maria Elena Tolosa, responsable de l’activitat.

La trobada serà a 2/4 de 8 del vespre al MiD, on es desenvolupen totes les trobades. Encara en faltarà una última a l’abril sobre sexualitat i al maig la sessió es dedicarà a atenció directe a famílies.

Aquestes xerrades són un servei de l’Ajuntament de PLF que sota el nom d’Escola de Pares i Mares vol donar-los eines per treballar en l’educació dels fills menors d’edat. El servei també contempla assessorament personalitzat, pel que cal demanar cita prèvia.