radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Economia La gestió de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva arriba al Parlament de Catalunya

La gestió de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva arriba al Parlament de Catalunya

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 472 0

 

Ja fa setmanes que està en entredit la forma de finançament de la corporació que gestiona els hospitals de Calella, Blanes i els CAP de salut de la zona, inclòs el de PLF. La publicació blanenca Cafè amb Llet ha investigat alguns aspectes de la gestió i ha denunciat opacitat dels números.

 

A banda d’això, també ha denunciat que el grup Serhs tingui contractes amb l’entitat, quan el seu president, Ramon Bagó, és vicepresident del Consorci de Salut i social de Catalunya. Davant d’aquesta acusació, l’oficina antifrau està investigant les possibles incompatibilitat.

 

Ahir el diari El País assegurava que el grup Serhs havia aconseguit, arreu de Catalunya contractes per valor de 50 milions d’€, alguns dels quals sense el corresponent concurs públic.

 

Davant de tot plegat, ERC ha demanat a la Sindicatura de Comptes que elabori un informe de fiscalització referent a la Corporació de Salut de la Selva i el Maresme, per tal de comparar-lo amb les dades aportades per l’entitat.

Esquerra vol que s’estudii els exercicis del 2009, 2010 i 2011 i que inclogui especialment totes les despeses corresponents a les partides pressupostàries de protocol i representació, estudi, dictàmens i despeses diverses.

 

D’altra banda el grup de Ciutadans ha anunciat que demanarà la compareixença al Parlament del propi president de Serhs per a que expliqui les adjudicacions fetes des de la Generalitat en els últims anys.