radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes presenta l’esborrany del Pla Local de Joventut

Blanes presenta l’esborrany del Pla Local de Joventut

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 553 0

 

Aquest passat cap de setmana es va fer la presentació de l’esborrany del Pla Local de Joventut 2012-2015 al Casal de Joves Morralla amb l’assistència de joves de la localitat.

La regidora, Lourdes Fàbrega, es va encarregar d’explicar als joves els punts més destacats de l’esborrany, com les dades recollides al document, com per exemple els problemes que més preocupen els joves que són la formació i el fet d’aconseguir feina. D’altre banda, també preocupa l’accés a l’habitatge.

El document destaca que els joves pateixen una manca d’informació, de cohesió social i d’oferta cultural i de lleure. Per últim, a les conclusions els joves reclamen que se’ls vegi en positiu i que és necessari que es fomenti la participació juvenil.

La regidora va assegurar que el Pla Local de Joventut respon a les necessitats dels joves de la ciutat, i destaca que s’ha elaborat a partir de l’aportació i l’intercanvi d’idees en diferents sessions de treball.

Davant l’interés dels joves en participar i debatre, la regidora s’ha compromès a organitzar totes les jornades que vulguin sobre tots els aspectes que els interessi debatre, tant del Pla de Joventut com d’altres temes.

Més concretament, a mitjan del proper mes d’abril està previst que s’organitzi una jornada participativa amb els joves per exposar-los totes les dades econòmiques al voltant del pressupost municipal d’aquest 2012.