radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal Èxit de la Botiga al carrer de Blanes

Èxit de la Botiga al carrer de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 725 0

 

Aquest dissabte els comerciants de Blanes han celebrat l’edició d’hivern de la botiga al carrer, amb la que poder vendre els últims productes de la temporada de rebaixes, que s’acaba demà.

Una 50a de parades es van instal•lar pels carrers de la ciutat, que es van omplir de gent interessada a fer les últimes compres d’hivern. Els compradors van aprofitar els descomptes que hi havia en tot tipus de productes: des del parament per la llar a la roba, passant pel calçat i la perfumeria.

A més, alguns restaurants del centre de Blanes es van sumar a la multitudinària jornada comercial oferint menús especials a preus rebaixats per tal de dinamitzar la jornada. La botiga al carrer és un acte que organitza cada temporada l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.

Diari Girona