radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00-20:00
Home Política Demà a la tarda es farà el ple ajornat del mes de febrer

Demà a la tarda es farà el ple ajornat del mes de febrer

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 454 0

 

Finalment la sessió que va ser suspesa ara fa 10 dies per la malaltia del secretari municipal es farà aquest dimarts a les 6 de la tarda a l’Ajuntament.

L’ordre del dia es manté exactament igual que el previst per a la sessió de finals de febrer. Així la majoria de punts seran de caràcter urbanístic, però la sessió de demà també presentarà la polèmica moció impulsada pels sindicats de l’Ajuntament i presentada pel PSC contra la reforma laboral. Aquesta moció, que s’ha aprovat a Ajuntaments com Pineda o Malgrat, ha provocat que el PP de PLF hagi criticat al comitè d’empresa del consistori per protestar contra la reforma laboral, però no pels acomiadaments de l’Ajuntament.

Aquest dijous és el dia de la Dona i coincidint amb aquesta data, ICV i PSC han presentat una moció sobre aquesta jornada de les dones.

La sessió plenària també ha de tractar el canvi d’ordenances referents al clavegueram.

El que encara no passarà pel plenari és el pressupost municipal, que es preveu sigui un dels punts del ple de finals d’aquest mes de març.

La sessió de demà, que excepcionalment començarà a les 6 de la tarda, acabarà amb el punt de precs i preguntes, primer dels regidors i després del públic assistent.

El ple de demà serà transmès en directe per RP.