radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General Protestes al ple de Malgrat per la remodelació dels carrers Llibertat St. Elm i part del carrer del Carme.

Protestes al ple de Malgrat per la remodelació dels carrers Llibertat St. Elm i part del carrer del Carme.

COMPARTEIX-HO
, / 631 0

Una 30a de veïns d’aquests carrers van esperar fins al torn de precs i preguntes del ple d’ahir, per fer palès el seu malestar amb la intenció del consistori de tirar endavant la remodelació d’aquestes vies, de la que els veïns n’hauran de finançar una part a través de contribucions especials.

A banda de considerar que no és la millor època per demanar esforços econòmics als veïns, els protestants van denunciar que paguen, percentualment, més diners que altres zones de Malgrat que també s’han remodelat, com el centre de la vila. Per tot plegat els protestants demanaven a l’equip de govern que es reflexioni i es canviï les intencions.

Els veïns mostraven cartells amb el lema de “carrers segurs i ass€quibles”, ja que també consideren que no es millora la seguretat en algun dels carrers a intervenir.

Veïns protestant al ple d'ahir. FOTO: RP

Durant el plenari, l’alcaldessa es va limitar a agrair la intervenció dels veïns. Posteriorment en declaracions a RP, Conxita Campoy, va assegurar que els veïns d’aquests carrers pagaran, en nombre absoluts, el mateix que els veïns d’altres zones. També recorda que l’Ajuntament fa temps que reforma carrers per millorar la seguretat i la circulació al centre. Diu Campoy que de les 440 finques afectades, només hi ha hagut un 30% d’al•legacions al projecte. De totes maneres Campoy assegura que si els veïns no volen remodelar el carrer, només ho ha de dir i els diners s’invertiran en d’altres vies.

Fa mesos que alguns veïns reclamen una menor aportació percentual al projecte de remodelació dels carrers. Ho fan penjant pancartes i protestant al ple. De fet es preveu que els veïns tornin al proper plenari del mes d’abril.