radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura El Desafinado de RP porta a Rosa Sánchez en concert

El Desafinado de RP porta a Rosa Sánchez en concert

COMPARTEIX-HO
, / 535 0

 

La cantautora de Costa Rica, visita la nostra població en una nova edició dels concerts al Sindicat. Es tracta d’un cicle que, mensualment, ofereix un concert en aquest espai emblemàtic de PLF.

 

Sánchez oferirà un recital de cançons i músiques tradicionals de Centreamèrica i Sudamèrica. Així aquest diumenge es podrà escoltar cançons del jarocho mexicà o les “rancheras” de Chavela Vargas, fins a la cançó protesta dels grans cantautors xilens Violeta Parra o Victor Jara, passant per moltes altres músiques d’origen andí, brasiler o caribeny entre d’altres.

 

El programa Desafinado de RP, organitza amb el suport de l’Ajuntament, aquest segon concert de músiques d’arreu del món. Així es confirma la programació anual d’un concert al mes que té com a objectiu promoure la música en totes les seves expressions i que culminarà amb la celebració del cicle 4dJazz el mes de juny.

El director i presentador del Desafinado, Federico Francesch, va descobrir a Sánchez al Mercat de la Música Viva de Vic i explica que la cantautora actuarà amb un guitarrista i una violoncel•lista.

 

El responsable del Desafinado explica que ja està tancada l’actuació del mes de març. Serà la cantant Pascuala Ilabaca, que, el 23 de març, farà una aturada a la seva gira europea per passar per PLF.

 

Qui vulgui escoltar a Rosa Sánchez a PLF pot adquirir ja la seva entrada anticipada al MiD cada tarda de 16 a 21 h, a un preu de 5€. Les entrades són limitades. Després del concert hi haurà un tast de cava pels assistents que podran conversar amb la cantautora i els seus músics.