radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Societat Els alumnes de 4t d’ESO fan les proves d’avaluació entre avui i demà

Els alumnes de 4t d’ESO fan les proves d’avaluació entre avui i demà

COMPARTEIX-HO
, / 445 0

Entre avui i demà els 65 alumnes de 4t d’ESO de l’IES de la Font del Ferro de PLF faran les proves d’avaluació de competències. Són unes proves instaurades per la Generalitat amb la voluntat de conèixer el grau d’assoliment dels continguts un cop acaben el cicle de la formació secundària obligatòria.

Les proves no formaran part de l’expedient acadèmic dels alumnes i només serviran, d’una banda per saber si l’alumne està assolint els continguts que hauria d’haver assumit, un cop cursa 4t d’ESO i de l’altra donarà pistes al centre educatiu sobre el seu estat general d’ensenyança.

Les proves són privades i els resultats s’enviaran personalment a cada família i a, a nivell general i globa, als centre educatius d’aquí a unes setmanes.

Avui s’han fet les proves a primera hora, de llengua catalana i matemàtiques. Demà dijous es dedicaran dues hores més per a les proves d’avaluació de competències bàsiques en llengua castellana i llengua anglesa.