radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Societat Creix la demanda d’ajudes socials a l’Ajuntament

Creix la demanda d’ajudes socials a l’Ajuntament

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 413 0

Només durant el mes de gener 30 noves famílies van sol·licitar ajudes econòmiques a l’Àrea de Serveis socials de l’Ajuntament e PLF. De fet des de l’esclat de la crisi el nombre ha anat en augment, ho ha explicat la regidora de serveis socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera, en una entrevista a RP.

Davant d’això, la regidora ha anunciat que els pressupostos municipals de PLF mantindran la partida destinada a serveis socials .

Agüera ha lamentat el nombre d’aturats de la nostra població, que ja supera els 900, i ha assegurat que el consistori promou cursos i iniciatives per promoure l’ocupació i l’economia local. En aquest sentit la regidora ha explicat que es farà en breu una fira medieval al centre de la població i no descarta optar a ser ciutat gegantera en propers anys.

Agüera, que també és responsable de la cartera de cultura, ha anunciat que hi haurà retallades en la programació cultural de la nostra vila. Assegura que la majoria de cicles es reduiran, ja que no es vol eliminar cap activitats. Així Agüera explica que es reduiran les activitats d’estiu, amb menys cinema a la fresca, menys sardanes i havaneres, entre d’altres. Diu que només s’eliminaran els Petits Concerts de Cambra de St. Genís, per que no funcionaven. Les retallades també afectaran les subvencions.l

La regidora també ha afirmat que la Festa Major de setembre i la petita de l’abril patiran canvis per tal de reduir despeses.