radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Malgrat crearà una nova unitat policial per actuar en temes de civisme, mediambient i obres

Malgrat crearà una nova unitat policial per actuar en temes de civisme, mediambient i obres

COMPARTEIX-HO
, / 692 0

El cos de seguretat local de Malgrat continua augmentant en serveis i en breu crearà una Unitat de Recursos Operatius. Es tracta d’una divisió d’actuació més que de prevenció, formada per 6 agents, i que s’encarregarà de temes de civisme, mediambient, obres i d’inspecció d’activitats. El regidor de Governació de Malgrat, Valentín Rodríguez, explica que es contractaran 3 agents nous i es canviarà de destí a 3 policies actuals per crear aquesta unitat, que es dedicarà a atacar problemàtiques concretes de la població.

Valentín Rodríguez, al costat del Cap de la Policia de MLG. FOTO: Arxiu -El Punt

El cos de seguretat es reforça davant el que diuen les dades de la memòria de seguretat del municipi. Segons el regidor el 90% de les actuacions policials a Malgrat les fa la policia local per només un 10% dels Mossos. Diu Rodríguez que els Mossos d’Esquadra encara no han confirmat el dispositiu especial de reforç d’estiu a la localitat cosa que obliga a reforçar el servei municipal, amb aquesta nova unitat amb els fons econòmics de l’Ajuntament.

La memòria de la Policia es presentarà a finals d’aquest mes de febrer. La policia local de Malgrat té actualment 51 agents a la localitat i es reforça a l’estiu amb l’augment de població derivat del turisme.