radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Societat Les escoles i l’IES de PLF ja no obriran fins dilluns

Les escoles i l’IES de PLF ja no obriran fins dilluns

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 317 0

Les condicions meteorològiques estan afectant el desenvolupament normal de les activitats dels centres educatius de la nostra localitat. L’institut ha decidit, des d’un principi, tancar portes aquest dijous i demà divendres en previsió del del temporal de neu i fred d’aquests dies.

En canvi les dues escoles de PLF han obert avui fins aquest migdia amb normalitat. A partir de les 3 ha tancat els centres i ja no tornaran a obrir fins dilluns, ja que a última hora del matí d’avui han decidit suspendre les classes per demà divendres. La directora del CEIP Mas Prats, Rebeca Gómez, explica que aquest matí han avisat als pares i que han aprofitat per fer activitats més lúdiques que lectives.

Aquests migdia l’Ajuntament, seguint recomanacions del Cecat, ha decidit suspendre les classes de les dues escoles de PLF. Tal i com diu el director del CEIP Ferreries de PLF, Marià Mañé,  ja s’ha informat als pares.

Precissament alguns pares s’han mostrat molestos amb la desició del consistori atenent a la millora del temps ja cap al migdia. Tot i això les autoritats recorden que l’alerta meteorològica continua activa i es preveu que la neu torni cap al vespre. Davant les possibles complicacions causades per la neu s’ha decidit tancar les escoles per demà.

També s’ha tancat aquesta tarda i fins dilluns la llar d’infants pública de PLF i les escoles de música i d’adults de la nostra localitat que no reprendran les classes fins la setmana que ve.