radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política Demà Josep Ribas a l’Assumptes Interns

Demà Josep Ribas a l’Assumptes Interns

COMPARTEIX-HO
, / 567 0

El regidor d’Hisenda i Personal de l’Ajuntament de PLF, Josep Ribas, serà demà el polític convidat al programa Assumptes Interns de RP. Amb ell volem parlar sobre la situació econòmica i financera del consistori, sobre el seu endeutament i els suposats problemes de tresoreria de les arques municipals.

Som ja al mes de febrer i encara no s’ha aprovat el pressupost d’aquest 2012. Un pressupost que podria passar per ple aquest mes de febrer. Li preguntarem per aquest retard en l’aprovació d’aquest document i a l’hora sobre les previsions d’ingressos del consistori , ara que l’Ajuntament ha xifrat en 1 milió 600 mil € el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament.

Voldrem saber com afectarà a les butxaques dels palafollencs l’obligació, per llei, d’apujar l’IBI un 10%. El consistori va aprovar congelar les taxes fiscals pel 2012, és a dir, mantenir-les igual, però un manament de Madrid obliga als Ajuntaments a aplicar augments de fins el 10% d’aquest impost, que seria l’únic que s’apujaria.

L’entrevista a Josep Ribas es farà demà en directe després de l’informatiu migdia de la 1 i les 3 i també després de l’informatiu nit.