radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Esports El Sta. Maria i el St. Lluís guanyen els seus partits de futbol Sala

El Sta. Maria i el St. Lluís guanyen els seus partits de futbol Sala

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 460 0

Els dos equips, que militen al 4t grup de la preferent catalana, han superat els seus partits del cap de setmana i amb bona nota. El St. Lluís es va imposar ahir al Veterans Lloret per 2 a 4 en un partit els palafollencs van desplegar bon joc i van demostrar les seves possibilitats en aquesta categoria a la que han arribat aquesta temporada. El St Lluís són 12s amb 17 punts i el proper partit serà contra el Iniciativa Verds, que són 14s a sols 1 punt dels palafollencs.

El Sta Maria també ha guanyat aquesta setmana al Tossa per un resultat més ajustat, 4 a 6. L’equip és 5e a la taula amb 27 punts, 9 menys que el líder. La setmana que ve buscaran una victòria al Palauet contra el Interesportiu Malgrat, que són els 3s.

En futbol l’amateur ha guanyat aquesta setmana a casa contra el Maçanet per 6 a 2. Mantenen així a la 6a plaça amb 31 punts, a 8 del líder. La propera jornada serà per enfrontar-se al Vidreres, els 10s classificats.

El Juvenil va caure per la mínima, 3 a 2 al camp de la Vidrerenca. La setmana que ve el juvenil, actuals 8s buscarà una victòria contra l’Arbúcies 5s classificats.

Per últim, l’infantil tampoc ha tingut sort i ha caigut al camp del Maçanet per 5 a 1. Tot i la derrota es manté a la 6a plaça amb 24 punts. Aquest cap de setmana jugarà al municipal de PLF contra el Vidrerenca, 7s classificats a 2 punts del PLF.