radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura Un problema tècnic deixa sense calefacció la biblioteca municipal

Un problema tècnic deixa sense calefacció la biblioteca municipal

COMPARTEIX-HO
, / 453 0

Fa ja 15 dies que la Biblioteca Enric Miralles de PLF està sense calefacció. Un problema tècnic al sistema de l’aire condicionat ha obligat a la instal·lació a funcionar només amb estufes i calefactors.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament estan treballant per solucionar el problema, però la peça a substituir no ha arribat encara, tot i que s’espera que sigui en els propers dies.

Els sistemes substitutius, les estufes i els calefactors, treballen sense aturador, però són poc efectius per escalfar la instal·lació. De fet en ocasions s’ha arribat per sota del 10 graus de temperatura ambiental.

La manca de calefacció al mes de gener obliga als usuaris de la biblioteca a llegir i estudiar amb l’abric posat. Aquesta situació ha afectat a l’ús de la instal·lació que ha baixat, tot i que el seu horari d’obertura al públic es manté igual que l’habitual.

Al mes de novembre, arran d’unes fortes pluges, la biblioteca va haver de tancar la part infantil de la instal·lació ja que l’aigua havia negat els sistemes elèctrics de la biblioteca, i part de la biblioteca estava a les fosques.