radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Política Gallart desvincula els mals resultats electorals del pacte amb el PSC

Gallart desvincula els mals resultats electorals del pacte amb el PSC

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 408 0

El regidor portaveu de CiU , Joan Gallart, considera que la desfeta a les municipals del maig no són fruit del pacte de govern amb el PSC, que els nacionalistes van mantenir en la passada legislatura.

Gallart afirma que CiU no tenia capacitat per manar però sí que va treballar i apunta que no van saber comunicar a la ciutadania la feina feta dins el govern. A banda del problema de comunicació Gallart creu que va mancar una incidència en els barris que tenen els seus propis problemes.

Gallart explica que CiU va aportar molt al pacte i que no han tornat a pactar amb el PSC per que consideren que és la voluntat del seu electorat.

Gaallart considera que els nacionalistes van encarar correctament la seva campanya electoral per a les municipals.

Sobre la polèmica amb Unió, que fa unes setmanes va criticar a Convergència públicament, Gallart explica que ja està solucionada i que s’han acostat les posicions entre les dues formacions que composen la federació local.

Gallart reconeix cert distanciament amb Unió i dóna la raó a certes queixes d’Unió, tot i que també parla de malentesos.

Gallart també ha demanat una política restrictiva i un ajustament a diferents àrees de l’Ajuntament per tal de poder encarar la crisi amb garanties. Sobre les retallades del govern, considera que ja s’han acabat i que queda poc marge per continua ajustant.

Gallart també es va mostrar partidari de canviar la ubicació prevista de la caserna i mantenir els usos culturals i educatius de les antigues escoles.