radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat El Casal d’Avis de PLF renova la seva junta

El Casal d’Avis de PLF renova la seva junta

COMPARTEIX-HO
, / 497 0

Ahir a la tarda es va celebrar una assemblea de socis del Casal d’avis de PLF. La trobada havia de servir, entre d’altres, per escollir la nova junta rectora de l’entitat. El procés de votació no va estar absent de polèmica. De fet l’assemblea va tornar a celebrar-se de forma tensa.

En el moment de presentar les candidatures, una de les sòcies va intentar presentar-se a les eleccions a l’últim moment. Això va aixecar les protestes airades d’alguns dels candidats i l’alegria d’altres assistents.

Finalment la candidatura d’última hora no va ser acceptada i les eleccions es van desenvolupar entre els 7 candidats que es presentaven. Els 4 candidats més votats formaran la junta rectora i, posteriorment, entre els 4 decidiran qui ocuparà la presidència, la secretaria o la tresoreria.

Els socis, uns 150, van votar amb les targetes i després d’un llarg recompte els guanyadors van ser Consol Fenoll, Pere Blasi, Isabel Chamizo i Conxi Fernández.

D’aquestes 4 persones, 3 repeteixen de la junta anterior, entre elles Isabel Chamizo, qui fins ara ha estat la presidenta de l’entitat.

La reunió d’ahir va acabar recordant que ja es pot fer efectiva la quota de soci per aquest any 2012 a través de Caixa Laietana.