radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Ràdio Palafolls es mostra en una exposició al MiD

Ràdio Palafolls es mostra en una exposició al MiD

Ràdio Palafolls

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 598 0

El dia 9 de març del 1985 començaven les emissions de RP als primers estudis de la Ciutadella. Des de llavors aquesta emissora ha passat per diferents etapes i problemes fins arribar als nostres dies.

A partir de demà divendres es podrà visitar al MiD una exposició en la que es repassa, a grans trets, la història d’aquesta emissora.

Ho fa mostrant documents de l’arxiu propi i fotografies de les diferents etapes i col·laboradors de l’emissora, des del 85 i fins ara.

La vida de RP ha estat marcada pels llamps i pels robatoris. L’emissora ha patir fins a 3 robatoris diferents, el més recent fa 1 any i mig. Tot i això el més sonat va ser durant la primera etapa a la Ciutadella, quan el robatori va obligar a tancar la ràdio per uns mesos.

Aquests robatoris són explicats a l’exposició, que també recull diferents actes organitzats per la ràdio en aquests anys com el concert dels Sopa de Cabra l’any 89, les festes del Pa amb tomàquet o les maratons solidàries.

En aquests prop de 27 anys d’història l’emissora ha tingut 3 estudis diferents. Després de la Ciutadella, la ràdio es va traslladar al centre de la localitat, a la pl. Major, per acabar a la fàbrica el Forroll.

L’exposició es podrà visitar fins a finals de mes al MiD, en horari habitual del centre.