radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Un petit terratrèmol sacseja al Maresme

Un petit terratrèmol sacseja al Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 419 0

El sisme, de sols 2.7 graus en l’escala de Richter, ha tingut epicentre a vuit quilòmetres de profunditat, a un quilòmetre d’Arenys de Munt, però s’ha deixat notar a molts municipis del Maresme.

El petit terratrèmol es va donar ahir cap a les 9 del vespre i segons el servei Sismicat, tot i no haver provocat danys, el sisme ha estat percebut a Canet, Calella, Sant Iscle, Sant Cebrià, Arenys de Mar, Sant Pol i rodalies.

Alguns veïns han explicat a diferents mitjans de comunicació que han notat la sacsejada i l’han comparat amb “dos cops molt forts a les parets”, “com si un camió xoqués contra la paret de casa” o l’han comparat amb “un fort tro”.

El departament de Protecció Civil ha assegurat que han detectat cap dany derivat d’aquest sisme i alhora desconeixen si aquest petit terratrèmol té cap vinculació amb el de 7.3 graus a l’escala de Richter que es va produir també ahir a la tarda a la costa oest d’Indonèsia.

El Periodico / La Vanguradia / Ràdio Palafolls