radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Economia PLF compra, més o menys, el mateix nombre de loteria

PLF compra, més o menys, el mateix nombre de loteria

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 480 0

Demà dijous es celebra a Madrid el sorteig Extraordinari de Nadal de la Loteria, en el que molts dipositen les seves esperances econòmiques. A més, aquest serà l’any en el que el sorteig repartirà més diners. L’Organització d’Apostes de l’Estat ha incrementat de 300.000 a 400.000 per cada dècim del primer premi. Aquest augment va en consonància en l’augment de 15 mil números més. Si fins ara només es podia comprar dècims fins el número 86 mil, ara ja arriben als 100 mil, el màxim possible. Tot i aquest augment i la crisi, el nombre de vendes a l’Administració de Loteries num 2 de PLF és similar a la de l’any passat. Ho ha explicat el seu responsable, Francesc Arniges, que recorda que el sorteig de Nadal mai ha beneficiat a PLF.

Els números més buscats a PLF són els acabats en 11, 13 o 18. Diu Arniges que aquest any s’ha notat com molts compradors volien exactament aquestes terminacions, que s’han exhaurit amb rapidesa.

L’any passat la Loteria va deixar més d’1 milió i mig d’Euros d’un 5è premi al bar Blanc i Negre de Malgrat de Mar. Com sol passar en els llocs on prèviament ha tocat algun premi, la loteria del bar s’ha esgotat des de fa dies. Segons Eva Moreno, responsable de l’establiment, assegura que s’han venut 1.800 dècims, i explica que alguns dels afortunats de l’any passat han pogut muntar negocis o pagar part de la hipoteca gràcies al premi.

RP emetre en directe, a partir de les 9, el sorteig de la loteria de Nadal, amb entrevistes, música i informació puntual d’on cauen els principals premis de la Grossa de Nadal.